• Bultsma Transport B.V.

Handelsweg 12
1619 BJ Andijk

Zeecontainervervoer

Het vervoer van zeecontainers van en naar de havens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen is een specialisme van Bultsma Transport Andijk, bovenop onze ‘normale’ transportdiensten. Alle soorten en maten kunnen door ons worden vervoerd met ons moderne materieel: 20 ft (ook wel 20′ / 20″ / 20 foot) container, de 40 ft (ook wel 40′ / 40″ / 40 foot) container en de 40 ft ‘high cube’ (ook wel 40HC / 40 high).

We hebben door de jaren heen een groot netwerk van agentschappen over de hele wereld opgebouwd, die ieder soort containertransport, zowel LCL als FCL, op de juiste manier kunnen verzenden en ontvangen

Bultsma Transport  Andijk is ook gespecialiseerd in het vervoer van reefer containers voor gekoeld en verwarmd vervoer. Een reefer container is uitgerust met een generator om de inhoud te koelen of te verwarmen. Genset chassis om deze containers te voeren zijn beschikbaar.

Voor klanten, in de regio West-Friesland en Noord-Holland, die langere tijd nodig hebben om te laden of te lossen wordt het chassis met container afgekoppeld. Hierdoor ontstaan er geen onnodige wachturen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Bultsma Transport B.V.

Gerelateerde diensten

Bultsma Transport B.V.

Uw betrouwbare transporteur van deur tot deur

0228 59 1512